Home / Afstemning / Har du nogensinde downloadet en piratkopi af en tegneserie?

Har du nogensinde downloadet en piratkopi af en tegneserie?

[poll id=”14″]

P2P-netværk, vidensdeling, torrents … eller slet og ret piratkopiering. Kært barn har mange navne, og i dag hvor næsten alle danske hjem har computer og bredbånd, er det så nemt som ingenting at downloade gratis, og ganske ulovlige, piratkopier af film, musik, bøger, programmer … og tegneserier!

Har DU nogensinde gjort dette? (Afstemningen er naturligvis annonym!)

Hvad tænker du om det?

5 comments

  • Jeg har “kopier” fra Pegasus – jeg har fotokopieret originaler af bl.a. “Riddle of the red Hat”, men naturligvis kun til studiebrug. Når visse web-sider har komplette samlinger af diverse tegnere, ser jeg det da også kun som interessant i “studieøjemed” – al den stund at tegneserier på en skærm er en speget oplevelse. Glæden ved fordybning, sofaens cosyness, duften af tryksværte alternativt den antikverede duft opnås ikke ved en computer…

  • Japanerne hygger sig rigtig godt med det.

    Selv forstår jeg ikke pointen i det, udover at slippe for at betale $3.99 hver måned for sin favoritserie. Noget jeg ser en hel del ned på, den slags grådige nærighed… Man vil ikke betale for det, for det er det jo ikke godt nok til, men det er alligevel godt nok til at man gerne vil læse det – gratis.

  • Jeg har svaret ja, men kan kun huske at have gjort det med otherwise utilgængelige ting, dvs. et par fan-oversatte japanske tegneserier og noget gammelt hejs som af en eller anden grund har kuriøs værdi. Dvs. det er ganske vist piratkopier i fuld forstand, men de er ikke i konkurrence med mit øvrige forbrug, og nærighedsforklaringen kan afvises. Det er snarere, nysgerrigheden, der har vundet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *