First Contact

First Contact er det sjoveste jeg nogensinde har haft det med at lave tegneserier!!!

Jeg startede Global Comicjam i december 2003, da jeg havde opdaget hvor sjovt jeg syntes det var at lave tegneserier sammen med andre tegnere. Rico, der er fra Sydafrika og som bl.a. tegner “Madam & Eve” striben (som er udkommet i albumform herhjemme), kendte jeg fra tidligere, da han deltog i min første comicjam på engelsk, Almost Real. Én af os foreslog at lave en comicjam hvor det kun var os to der tegnede – det lød sjovt, så dét ville vi da afprøve. Vi ville ikke bestemme på forhånd hvad den skulle handle om (hvilket er den måde gode comicjams virker), så jeg lavede en lidt “seriøs” første side om en invasion fra rummet (jeg var måske lidt inspireret af “V”). Og så gik det ellers bare derudaf… Vi improviserede os 100% frem, og arbejdede kun ud fra det den anden havde lavet på den forrige side.

Vi havde ikke nogen deadline for hvornår der skulle ligge en ny side klar, så nogle gange gik der flere måneder i mellem, men jeg husker specielt én gang hvor der var fire nye sider på én dag! På et tidspunkt døde historien dog så meget hen, at den aldrig blev samlet op igen og gjort færdig. Hvem ved… måske sker det en dag?!

For satan hvor var det sjovt!!!

-Kim Lyng Larsen

[issuu layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml showflipbtn=true documentid=110714082643-1203dfe9db3a4d4a99d3ca97f8b2c1c0 docname=first_contact username=Serieland loadinginfotext=First%20Contact showhtmllink=true tag=comicjam width=600 height=424 unit=px]

First Contact

Skrevet og tegnet skiftevis af Kim Lyng Larsen og Rico Schacherl.
Udgivet online på Global Comicjam fra 2003 til 2007.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *