Home / Anmeldelser / 5 stjerner

5 stjerner

Det tredje hæfte i Hit Girl serien er I handlen, og jeg er stadig ikke kommet mig over, hvor dejligt det er, at der kommer en jævnlig udgivelse med en karakter, der bærer maske og kappe. En superhelteudgivelse vil nogle måske kalde det, og det kan jeg godt klare, andre vil måske hellere kalde det en historie om en selvtægts -”person”, og det er i hvert fald ikke forkert, hvor om alting er, er det en gennemarbejdet udgivelse både såvel fortællemæssigt som tegnemæssigt, og så er det ligegyldigt, hvad genren hedder.

Det er, som de fleste sikkert vil vide, stadig Kevin Smith, Pernille Ørum og Sunny Gho, der leverer varerne, og det bliver de også i den grad, se nederst, hvem der står for hvad, hvis du er i tvivl, hvad dog nok næppe er tilfældet og Søren Moselund har igen oversat til mundret dansk.

Hit Girl er i svære problemer. Hårdt såret på flugt søger hun hjælp hos en læge, der i starten modvilligt lapper hende sammen, og både politi (to ret fjogede typer ”lånt” fra amerikansk film), som vil hænge hende op på hændelserne i de forrige hæfter, filmfolk og nogle, maskerede typer er også i hælene på hende, og det er ikke for at give hende en medalje.

Der er stadig damp på kedlerne, og vi arbejder os hen mod en slutning i del 4, hvor der sker ting og sager, i hvert fald at dømme efter slutningen på dette hæfte, hvor der igen leges med en super cliff-hanger og et citat fra en af de helt store Bogart film: ”Af alle beværtninger i hele verden vælger hun lige præcis min”.

Det kan kun blive endnu 5 sting i de dybe sår, altså: en 5’er til Hit-Girl i Hollywood del 3! 

Anmeldt af Henning Braunstein

Skrevet af Kevin Smith
Tegnet af Pernille Ørum
Farvelagt af Sunny Gho
Oversat af Søren Moselund
28 s. i farver
17 x 26 cm
ISBN 9788770857598P
Pris: 99,00kr.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *