Home / Anmeldelser / 4 stjerner

4 stjerner

Zoom hitter igen med Lady S. I den mere og mere spændende fortælling om den rå og evigt forfulgte Lady. Igen et læsermæssigt uafhængigt album, hvor der enkelte steder refereres til de tidligere fire.

Sagen er denne gang, at der er lækager i Det Hvide Hus. Suzan involveres i noget krimskrams, der ikke er helt ligetil. Den der muldvarp er en løjerlig speget sild. Hvad skal man tro? Hvem skal man tro? Her er allerede løftet lidt på sløret for 5’erens omdrejningspunkt og som sådan også serien som sådan. I disse højpolitiske spil er der vel næppe nogle ’rene’, og alle har noget på nogen. Og ingen, bestemt ingen, kan sige sig frie for at have lidt lort på fingere.

Lady S! Kan man stole på hende? Uagtet at hun er vores hovedperson, så peges der også fingre imod hende. Så mange, og især af et nært stående familiemedlem, at hun ikke ser andre muligheder end at tage bagdøren.

Men hvad er sandhed og hvad er ikke?

Som du forstår, så er også dette album interessant. Selve plottet og udførelsen rent spændingsmæssigt klart over gennemsnittet, men dette album er dog ikke helt så velsmurt fortalt og drejet, som fx Narrespil.

Lidt har også ret, dog.

Tegningerne er fantastiske. Dem nød jeg. Lige fra de sirlige detaljer i Monica Levinskys cigarrum, det ovale, til nattehimlen med stjernerne, den afsides træhytte og baggrundene, den evige flugt mens kuglerne piber om ørerne. Det virker, og albummet læses med spændingen intakt. All the way.

Faktisk må jeg sige, at det er en kende tid siden, at jeg har set ansigter i farver se så realistiske ud. Tak for det, Philippe Aymond. Det er ham snarere end Van Hamme der basker muldvarpen i Washington op på en pæn stor 4’er.

Titel: Lady S – En muldvarp i Washington

Tekst: Jean Van Hamme

Illustrationer: Philippe Aymond

Oversættelse: Michael Gabelgaard Nielsen

Forlag: Zoom

Format: 46 sider I farver, vanligt albumstørrelse, softcover

Pris: 149,-

Isbn:

978.-87-7021-045-4

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *