Home / Anmeldelser / 5 stjerner

5 stjerner

Så er der simpelthen noget at grine af. Januarkulde og mørke kan godt pakke sammen. Wulffmorgenthalers Den ULTIMATIVE samling er på gaden, og også den skal have stor ros.

Der er tale om de 752 allerbedste striber nogensinde. Det står der på coveret, og er jo lidt af en udmelding.

Men altså – det er lige før, at jeg er enig. Jeg skraldgrinede flere gange, og dem der kender mig, de ved godt at jeg ikke er gavmild med hverken smil eller latter.

Ikke alle striber er lige sjove. Langt hovedparten er og bogen er en sådan sag, at man kan læse den igen og igen. Det er jo med spas, gøgl og vittigheder, at de færreste bliver hængende. Derfor er denne ultimative samling er gave, som bare bliver ved med at give. For både de løjerlige karakterer, de sindssyge set-ups og de mange udtalte og uudtale punchlines giver uvægerligt træk i smilerynken.

Bogen er voldsom stor. Et rigtigt album er det, hardcover, 214 sider i farver og få steder krydret med en veloplagt dialog mellem de to herrer bag, Mikael Wulff og Anders Morgenthaler. Jeg er voldsomt glad.

Nu ER julen jo long gone, men hvis vi spolede tiden tilbage til dagene inden, så er her en oplagt julegave eller mandelgave. Indenfor humor-genren gøres det næppe ret meget bedre. Vi er et eller andet sted mellem 4 og 5, men i mod sædvane, så runder jeg op.

Titel: Wulffmorgenthaler – Den ULTIMATIVE samling
Tekst og illustrationer: Mikael Wulff og Anders Morgenthaler
Format: 230 x 300, Hardback, 216 sider i farver
Bogen ER udkommet
Pris: 300,-
Isbn: 978-87-400-5131-5

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *