Home / Artikler / Nyt fra superheltefronten

Nyt fra superheltefronten

Så er der nyt på superheltefronten i Danmark. Dobbelt op tilmed! G-floy Studios udgav igår, D. 30. maj, 3. bind i De Nye Avengers serien med titlen “Hemmeligheder og løgne”. Lidt af sløret skal løftes her: Der dukker et nyt medlem op i gruppen, hvem er det? Hvorfor har Captain America rekrutteret ham/hende? Og er der virkelig en Avenger, som er spion for fjenden? Og hvem er fjenden? Alt dette og meget mere bliver afsløret i dette tredje bind af serien, som består af NEW AVENGERS #11-15 samt GIANT SIZE SPIDER-WOMAN #1.

Og der er mere MARVEL nyt på det danske marked, godt nok på et andet plan, som det også er blevet bemærket i en tråd andetsteds på Seriejournalen. Serieforlaget udgav nemlig d. 24. maj Spiderman Kids igen. Et magasin indpakket i den efterhånden obligatoriske plastikpose med indlagt legetøj. Bladet er på 38 sider med “action, opgaver, tegneserier og masser af seje ting, som drengene elsker. Der medfølger selvfølgelig et sejt Spider-Man legetøj med bladet” (citat fra forlagets omtale). “Spider-Man helten er meget populær blandt børn – der findes uanede mænger (nej, det er ikke en fejl, det skriver de) af Spider-Man produkter så som legetøj, tøj, spil, cykler, sko, sengetøj, madkasser, balloner … osv. DERFOR ET SPIDER-MAN BLAD TIL BØRN!” skriver Serieforlaget videre. I denne omgang er der ikke et andet Spider-man blad at konkurrere med og måske forvirre begreberne, så man kan da håbe, at disse to produkter kan profittere lidt af den nævnte popularitet samt den seneste Avengers films samme.

2 comments

  • Michael G. Nielsen

    Interessant med et blad på 38 sider, Egmont må have fået adgang til en trykteknik jeg ikke kender til.
    Som gammel superheltefan savner jeg superhelte blade i kioskerne, men må indrømme, at jeg i dag ikke gider læse hverken DC eller Marvel. Så hellere kaster mig over nogle af de gamle Batman fra Neal Adams. 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *