Home / Artikler / Vallhalla!!!

Vallhalla!!!

VALHALLADet er så helt forbigået deres udsendtes opmærksomhed, bøjer mig i støvet og undskylder ærbødigst, omendskønt han gør det i det musikalske på flere fronter i det virkelige liv, at Valhalla, alletiders største danske albumsucces, har “taget den til det næste niveau” (has taken it to the next level), som det vist hedder ud i det globale.
Jeps, den er god nok! “Vallhalla – balladen om Balder” er en forestilling på Folketeatret med musik af ingen ringere end alle børns ven: Sigurd Barrett og det er “efter Henning Kures og Peter Madsens verdensberømte tegneserie”! Mine dammer og herrer! Premieren var 11. sept. dette år og anmeldelserne er gode. Hvor var jeg? Hvor var I? Hvor var vi?

Her er et par links:

http://www.folketeatret.dk/da-DK/Performance/Forestillinger%2013-14/Valhalla.aspx

Det er garvede kræfter, der står bag, bl. a. Jens Krøyer som musikalsk coach, som det hedder på nudansk, og sangtekster. Blandt de medvirkende ses to gange Bamse: Lars Bom og Søren Hauch-Fausbøll endvidere medvirker Nastja Arcel, Nis Pedersen, Lise Koefoed, Charlotte Guldberg, Johannes Nymark, Pelle Emil Hebsgaard, Kim Hammelsvang Henriksen som også er blandt de medvirkende. Og der er mere ude på det dersens internet, som I sikkert har hørt så meget om.

mvh.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *