Home / Blogs / Efterår

Efterår

Sandelig, det er efterår! Nogle har efterårsferie eller rettere har haft, andre ikke. Nogel rejser bort til varmere himmelstrøg, andre henslæber dagene i novemberkulden. Mange haster gennem tusmørket og de grå dage. Dage, hvor det næsten ikke bliver lyst. Hjem i varmen. Til stuerne. Til familien. Til maden. Til noget der kan adsprede og kaste lys i en mørk tid. Og hvad kan så kaste lys i så’n en evigt tilbagevendende skummel periode. Hvad kan man så bruge sådan et efterår til eller bare de stadig mørkere dage/aftener. Jo! Man kunne jo fordybe sig i et eller andet. Der er TV, aviser, Tv-aviser! Bøger, samtale, samvær, film, dvd’er, kombinationer af de førnævnte og så, se’fø’li’ tegneserier. Blot for at nævne et eller andet. Men er der så noget at fordybe sig i, Ja, da! Masser!

I det tidlige efterår var der lidt sjov i Anders And og Co, i form af nogle “tykke “Verdenshistorie” tillæg, hvor der oven i købet var sider med læsernes indsendte Ande – og Disneyhistorier. det var ret interessant. Der kom et nyt kapitel i DC’s “Earth One Superman” – historier, velegnet og velfortalt om end ikke overraskende noget amerikansk ind i mellem, men også ikke, og ikke kun, hvis du forstår? Man kan surfe rundt på nettets forskellige auktionssider og nyde forsider og undres over hvor meget, der findes derude, over hvor meget man har og i forlængelse af det, hvor meget man ikke har. Der er jo Qxl, diverse ebays, blå og gule sider og Metropolis Collectibles, som je g har handlet med et par gange og Heritage Auctions, som jeg nok aldrig kommer i nærheden af. Der er jo også Mile High og Midtowns sider, man kan hygge rundt på og såmænd også Fantask, Faraos og Pegasus’ . Det er jo sjovt at kigge billeder, som bekendt.

Der er altid en eller anden bunke, der skal ordnes og så skal man jo lige læse i nogle af bunkens elementer. Og så er der altid noget man ved, man har, men som man ikke kan finde , og så må der ledes.

Man kan fedte rundt på Seriejournalen, Side 9 og hva’ har vi? Og man kan kikke ned i kiosken for at se om ikke der skulle være et eller andet. Nårh nej! Det var i gamle dage.  Nu til dags er der ikke noget i kiosken! Men passer det? Er det nu også helt rigtigt? Det ku’ være vi sku’ la’ det komme an på en prøve, men den tager vi en anden go’ gang!

mvh.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *