Home / Blogs / En tegneserie bliver til / Date Night – ny 5-siders Kijara historie

Date Night – ny 5-siders Kijara historie

Der er stadig gang i Kijara, selvom jeg ikke har fået arbejdet så meget på siderne til albummet det sidste lange stykke tid. Jeg har haft en presset periode, fordi jeg står overfor at skulle afslutte mit studie indenfor den næste måned, og jeg har haft praktikperiode og speciale kørende med overlap. Nu er specialet afleveret, og jeg venter på en dato for forsvar medio/ultimo maj. Praktikken er der 3 uger tilbage af, og efter det er der kun en 15-siders praktikrapport mellem mig og min cand. psych. 🙂

På Kijara-siden har jeg haft i gang i en ordentlig overhaul af min hjemmeside, som kan ses i en noget friskere udgave her: www.kijara.dk og så har jeg færdiggjort en 5-siders historie om Kijara og hendes brødre med titlen Date Night. Historien kan købes sammen med flere andre historier af forskellige tegnere i tegneserieantologien i Fantasmagori 3 gennem forlagets hjemmeside: www.vatikan.dk og så kan den læses online i min hjemmesides webcomicsektion: http://www.kijara.dk/webcomics1.html (men den ser nu noget bedre ud på tryk ).

Til min hjemmeside arbejder jeg på nogle nye præsentationer af tegneserien og dens figurer – hidtil har jeg brugt meget stereotype character sheets, som er aaaaaalt for omfattende til at præsentere figurerne for folk, der bare lige hurtigt vil vide, hvad det hele handler om.

I stedet for en endeløs række af teksttunge character sheets kommer de nye billeder til at være to gruppebilleder – et af seriens Bad Guys og et af seriens Good Guys – med korte beskrivelser af, hvem personerne er.

Billederne kommer til at være farvelagte – jeg uploader dem til bloggen sammen med de nye figur-beskrivelser, når de er helt færdige.

Jeg er på nuværende tidspunkt ikke helt sikker på, hvor meget arbejdet på albummet kan få lov at fylde det næste stykke tid – held i uheld er måske, at arbejdsløsheden for nyuddannede psykologer er rasende høj, så det er ikke sikkert, at jeg får travlt med et nyt job i samme øjeblik jeg afslutter mit studie.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *