Home / Blogs / En tegneserie bliver til / News, news, news!

News, news, news!

Ja. Det er så pænt længe siden jeg sidst har opdateret min blog…  Sidst var vist i januar i år. Nu skriver vi september. Så hvad er der så sket af sådan større begivenheder de sidste 8 måneder?

Her følger de korte (men signifikante) nyhedsoverskrifter:

– Jeg var på legat til MoCCA tegneseriefestivalen i New York i april. Det var SÅ topfedt! Jeg fik lov at nørde tegneserier og tegneri i en hel uge og det var super at hænge ud med en hel flok af talentfulde tegnekolleger.

– Den nye Kijara-hjemmeside er oppe at køre. Der ligger info om figurerne, billedgallerier og meget mere, og så ligger der selvfølgelig tegneserien. Pt. er den oppe på 12 sider. Jeg uploader nye sider hver den første i måneden. Der er flere fede ting på vej til sitet, og der mangler stadig en del – fx optimering af billedfilerne. Så bær over, hvis noget af det loader langsomt pt. Det bliver fixet.

Check siden ud her: www.kijara.com

– Jeg sad på stand med Danske Tegneserieskabere og med nogle gutter fra Gimle på tegneseriefestivalen Copenhagen Comics i juni. Superfed oplevelse endnu en gang. Jeg havde ikke noget til salg, men delte lidt ud af gratis reklamemateriale og livetegnede for publikum.

– Jeg har fået en halv-plads på Tegnestuen Gimle. Jeg glæder mig vildt til at få tid sat af til mit tegneri 🙂

– Af større tegneopgaver har jeg nået et angermanagementprojekt for Rødovre Kommune, hvor jeg både arbejdede som psykologisk konsulent på konceptudvikling og tegner af det visuelle materiale. Jeg har også fået illustreret den tredje bog i trilogien Alfetegnet af Sigbjørn Mostue. Den udkommer til efteråret.

Det var alligevel lidt, der er sket. Jeg har planer om mere opdatering af bloggen – bla. med en progress report på Kijara tegneserien som virkelig rykker for tiden. Herunder lidt billeder fra den.

Mikroskopgut RAAAAARG! Mr Secret Agent Motherf***

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *