Home / Blogs / Firkantede æg og fire nevøer

Firkantede æg og fire nevøer

Det her må jeg simpelthen dele med nogen! I Anders And og Co. nr. 12, som udkom torsdag d. 22. marts i sidste uge, er der som sædvanligt indlagt legetøj eller “gave til dig”, som det også hed i gamle dage. 

Det er jo erfaringsmæssigt noget, der kan dele vandene. En del hard core samlere vil ikke ha’ deres blad ødelagt af diverse effekter, og jeg ved da også, at man har kunnet abbonere på bladet UDEN indlagt gave, det er  jeg så ikke klar over, om man stadigvæk kan. Andre samlere køber ét eksemplar til at læse og et andet til at opbevare, og af disse er der også nogle, der køber flere eksemplarer, hvis f. eks den indlagte gave forefindes i forskellige farver eller anden form for variation.

Nå, i nr. 12 er der, pas nu på, en “firkante æg former”, som den kaldes i bladet. Det kan man så gøre sig lystig over. Skulle det ikke have heddet en firkant æg form eller måske en firkantet ægge form eller en variation af disse to? Men lad det nu ligge. det vigtige er at af alle de ubrugelig plastikdimser, der kan vedlægges et tegneserieblad, så er der virkelig nogen,  der har tænkt over tingene og måske med et glimt i øjet besluttet, at det hér, dét må vi ha’ som tillæg. Sjovt! Jeg har ikke prøvet den, men på andeby.dk er der stor begejstring over æg formeren og den virker!

Jeg har altid syntes, at det var fint med indlæg, der på en eller anden måde har forbindelse til bladet, i Anders Ands tilfælde julekalender, plakater, Disney figurer, solskærme, kravlenisser, postkort, Anders Ands bil, Joakims pengetank, Rip, Rap og Rup kasketter etc. Men jeg havde ikke i min vildeste fantasi, og den er vild, set en “firkante æg form” komme. Og så er der fire nevøer på forsiden, men det er der jo en forklaring på.

mvh.

4 comments

  • Men ingen af de tre stavemåder er rigtig! Hvis vi ser på den sidste, så vil “firkantet ægformer” (som TO ord, ikke tre) henvise til, at formen er firkantet. Og hvis vi ser på den mindterste, så vil “firkantægformer” (ét ord) være et apparat til at forme firkantede æg med.

    • Præcis min pointe. Et oplæg til en rundbordsdiskussion, nå nej, en firkantbordsdiskussion 🙂 Hvad mener, du vil være det rigtige?
      Og hvad er forresten “den mindterste”? 😉

      mvh.

      • Der bliver vist 3 forskellige, forkerte stavemåder: Bladets “firkante æg former” og så de to
        “firkant æg form” og
        “firkantet ægge form”.
        Det kan ikke være så svært at tælle, hvilken der er i midten? 😀

Leave a Reply