Home / Blogs / Gensynsglæde

Gensynsglæde

imageSå skulle jeg lige i kælderen for at hente noget julepynt. Når man skal hente julepynt i kælderen, så er der forskelligt, der bare li-ige skal flyttes lidt rundt på. Julepynten har jo i sagens natur ikke været benyttet i et stykke tid, en 11 måneders tid cirka, så der er sat nogle ting ovenpå og rundt omkring og foran. De må jo så flyttes lidt rundt. Det kan godt tage noget tid.
Når så der såd’n flyttes rundt, så falder man ligesom over nogle interessante ting. Noget gammelt legetøj fra da pigerne var små, eller noget af vores eget, vi (læs: jeg) ikke kan smide ud, gamle bøger, og hov, der står Green Hornets Black Beauty, i æske, tilmed og tegneserier! Og ja, der var sør’me et par poser, og dem skulle der lige kigges i, og det var hyggeligt og spændende.
I en af poserne lå Marvel miniserier. Jeg har sådan et ikkesystem med imageat miniserier bliver lagt sammen, DC mini’er for sig og Marvel mini’er for sig, men sammen med nogle fra familien, Bat, Super, Spider, hvis muligt, indtil de ryger på plads i alfabetet (om et stykke tid, he-he). Der var Punisher miniserien af Mike Zeck, han var jo med til ar definere Punisher i en årrække frem, der var også Elektra: Assassin, 6 hæfters miniserie af Bill Szienkiewicz (stavet frit efter hukommelsen), Bill S. har været en favorit, siden hans Moon Knight, og der var 12 hæfter med Marvel’s Secret Wars, hvor Spider-man får den sorte dragt. Dem skulle der lige blades forsigtigt i. Så var der en X-men/Alpha Flight miniserie og måske lidt mere bizart X-men/Micronauts miniserien fra midt-firserne. Det var bl. a. med Chris Claremont på tekst og hhv. Paul Smith og Butch Guice på “pencil”. Det skulle der også lige kigges i, jo. det var nu fine ting.
Så kan det godt tage lang tid at finde julepynt, men stemningen, den er der ikke noget i vejen med, og der var masser af den!

mvh.

2 comments

  • Hvor hyggeligt at du sådan kan pusle med kasser, glemte mini serier, og julepynt på een og samme tid. Jeg var også med på nogle af de mini serier, 80’erne var jo mini seriernes årti, og mit bladsystem er om muligt endnu mindre systematisk, alt i poser, men dc i en kasse, marvel i en anden, og indy i en tredie, ganget med mange. Jeg kunne egentlig godt bruge dividers, disse hårde plastik skillestykker, så serierne ikke ville flyde ud i eet, og endnu vigtigere, ikke skride i kasserne, og få fæle knæk på ryggene.

  • Ja, det er fint, når tingene kan kombineres. Faktisk kan jeg næsten ikke nærme mig kælderen uden at der går lidt mere tid end egentlig planlagt, så det…..Mht. kasser, så bruger jeg dem, der har været kopipapir i og bladene ligger ned modsat, så’n cover mod cover, bagside mod bagside – i plastikposer.

    mvh.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *