Home / Blogs / Godt nytår!

Godt nytår!

Det er et ønske. jeg ved snart ikke, hvor godt det kan blive, med alle de politikere og meningsmagere, der lufter denne eller hin skumle forudanelse, men på tegneserieområdet, ser det blomstrende ud.
Hos Marvel har de efter langsomme tilløb besluttet, at nu, NU skal vi have flere nummer etter, #1, first issues, om man vil. DC valgte, modigt, synes jeg at cuttte for et par år siden og lancere deres New 52. Her skal så ikke diskuteres, hvorvidt det lykkedes til fulde. Det tegnede lovende, men er nok visnet lidt selv i denne totalt subjektive fans øjne. Marvel har så, efter lidt klatvise og pletvise nummer ettere i 2013, besluttet, at nu skal der kommeimage nogle flere. Der er enddda flere af de numre, der er i 20’erne, der både er f. eks. Nummer 24 og nummer 1. Spændende at se, om det rykker noget. Hos DC kommer Batman Gothtopia i Bat-titlerne og hos Marvel, skal vi, måske have gjort kål på Ultimate universet. Galaktus er jo sluppet derind, -ud, -over- hen eller noget, og han er en barsk fyr at bide kosmiske skeer med. Lad os se hvordan det ender.
Forlaget IDW vil i deres flotte udgivelsesreække genoptrykke The Silver Age Batman Dailies fra aviserne og Taschen kommer med The DC Bronze Age of Comics, det 3. bind i deres genudgivelse af Paul Levitz’ 75 Years of DC Comics. Der sker SÅ meget. På det lille nære plan er forsiden på det nyeste Anders And Ekstra et flot Carl Barks oliemaleri, Spider-man Kids er udkommet med nr. 6, men hvor længe bliver det ved, og Gfloy Studios udgav en flot Batman: Den lange Halloween. Og der kommer seværdige tegnefilm, såvel som tegneseriebaserede film, ingen nævnt ingen glemt. Og der kommer en del euro klassikere fra bl. a. Cobolt, Zoom, Faraos og så videre og så videre.
Her på Danske Tegneserieskabere har der været knald på, især synes jeg det sidste halve år har bragt nogle gode meningsudvekslinger, mange i højt humør, og der kommer flere deltagere på div. forums med alle mulige forskellige interesser indenfor vores fælles yndling: tegneserier.
Så trods almindeligt sortsyn, politikere, fjernsyn, vejret og de dermed uundgåelige forkølelser og snotnæser, så er der meget at glæde sig over og til! Det vender vi tilbage til her på Robins blog!
Godt nytår!

mvh.