Home / Blogs / Godt nytår!

Godt nytår!

Fem dag inde i det nye år, 2013, på en fin, lys, atypisk januar dag skal der lyde et ønske om et godt nytår. Selvom “det er hårde tider, gamle dreng” (citat: den talende hund fra A. And), så er der lyspunkter, der kan holde humøret, somme vil måske mene kunstigt, men ikke desto mindre, oppe.

Julen ligger i denne omgang bag os og den næste så langt ude i fremtiden, at det kan minde om en science fiction, men julegaverne, man selv har givet, spreder glæde derude, og dem, man selv har fået, spreder STOR glæde i disse dage og dem, der kommer.  Lad mig nævne i ikke prioriteret rækkefølge nogle stykker: et par sorte Batman manchetknapper! Dem lader vi lige stå et øjeblik, nej, to øjeblikke. De er SÅ flotte! Udført i noget der hedder gun metal, som jeg ikke skal gøre mig klog på, hvad er, det ligner lidt en art sort emalje, og de er flotte, flotte, flotte. Diskrete, uden den gule ring, kun selve flagermusen. De slog benene væk under flere personer, af begge køn, mind you,  nytårsaften. Så er der The Carl Barks Big Book of Barney Bear. SKØN! FLOT! Og 98 superlativer til! The Batman Chronicles vol.11. Også godt! Batman: The Dark Knight Rises, dvd. Fint, fint og i orden! Batman sokker, så nu har jeg to forskellige par. Og jeg glemte næsten helt en før-julegave, jeg fik på mit arbejde: et lækkert, tykt, frotté badehåndklæde med et smukt broderet Bat – logo, denne gang MED gul ring, og teksten “Verdens bedste…”! Færdig, rørt, solgt! Også ikke tegneserierelaterede gaver gjorde lykke, men dem behøver vi jo ikke komme ind på her.

Marvel udgav så Amazing Spider-man # 700. Den har der været skrevet meget om, så jeg nøjes med at mene, at Peter Parker helt sikkert vender tilbage. Som long – time Spider-man fan, (og, nej Batman er bedre) synes jag da, at det er en gak idé, men nogle af de ekstreme reaktioner, man har kunnet læse “from over there”, er for langt ude. Kan det have noget med deres våbenlovgivning at gøre? Forsiden på #700 er flot! Og der er en lille finte ved den, idet det er hele Spider-mans persongalleri, der er brugt til den flotte kollage. Og dog, der er et enkelt kontrafej, der INTET har med Spider-man, endsige med Marvel,  at gøre. Det drejer sig om en karakter fra “det andet store forlag”, som er at finde i den lyse del af øjet. Kan du ikke finde ham, hovsa, der hjalp jeg lidt, så kommer resultatet hér i Robins blog i en senere udgave, men giv det nu en chance! Ud at bruge detektivluppen!