Home / Blogs / GoogaMoogas blog / Bobby Benson's B-Bar-B Riders #14 af Dick Ayers

Bobby Benson's B-Bar-B Riders #14 af Dick Ayers

Nyd en komplet golden age historie med Bobby Benson fra “Bobby Benson’s B-Bar-B Riders” #14 (1952), det måske mest grusomme pre-code nummer af denne western serie, nyd en syret blanding af Ecuadoreansk primitiva, sado-bondage, flere tænder slået ud på en tissegul sten, hovedløse lig i landskabet, en Quasimodo-agtig skurk så karikeret så det næsten er smukt, og absolut muskuløs stregkunst af den altid spændende western tegner Dick Ayers i denne banale misforstået-monster-hævner historie, der giver ny mening til ordet “headhunter”: otte siders nusset tryk med alt, hvad det kan bære af farve-mispasninger. Hvad med en “Bobby Benson’s B-Bar-B Riders” Archive hc? En af de første importører af US comics herhjemme i Danmark, importerede også “Bobby Benson’s B-Bar-B Riders”, og Pegasus ligger vist stadig inde med nogle eksemplarer her 50 år senere, for de overtog hans lager i sin tid. Headhunter historien kan læses på denne blog:

http://thehorrorsofitall.blogspot.com/2009/10/head-hunter-of-pirates-peak.html

Og her er den grusomme bondage forside af Dick Ayers, og bemærk “Ghost Rider” oppe i øverste venstre hjørne, også en serie af Dick Ayers, som I kan læse i de sh genoptryks-hæfter “Best of the West” fra AC Comics, tykke blade og derfor også dyrere end de sædvanlige slaskeblade derovre. Men det er penge godt givet ud! For den stil og den stemning er svær at gengive i dag, det er ren patina:

1 comment

  • Da jeg besøgte Svend Mondrup og hans lager i Hellerup for måske 30 år siden, var der kun stabler af Dell Comics tilbage (og ingen af de federe serier). På det tidspunkt havde han reklameret i Overstreet i årevis, så det havde måske været overraskende hvis der havde været noget “guld” tilbage. Via hans assistent købte jeg nogle småting til cirka halv guidepris.
    Det ville overraske mig hvis jeg overså noget Ghost Rider eller BBBBBR, så jeg ved ikke hvordan Bo har båret sig ad. Jeg mener at kunne huske at Jussi havde en stak Ghost Rider #10 (med Frankenstein-forsiden).

Leave a Reply