Home / Blogs / Pas på Batman

Pas på Batman

PASPÅDer foregår hele tiden lidt interessante tegneserierelaterede ting og sager, noglr gange meget massivt, andre gange såd’n lidt mere småsimrende på vågeblus.

Her forleden blev jeg opmærksom på at en ny animeret serie har fået  premierer i USA vistnok på Cartoon Network. Det er igen ingen ringere end Batman, der lægger kappeklædt ryg til en ny runde af morgenunderholdning i det amerikanske. Titlen er Beware the Batman, det klinger ikke helt så godt på dansk i overskriften, indrømmet, men skægt på en eller anden måde. Lidt ligesom Batman “The Brave and the Bold” som blev til” Batman,  den tapre og den modige”, som har en anden klang i mine ører en den amerikanske titel.

Så er der også lige kommet et STORT Disney spil på gaden: Disney Infinity. Hér kan du være en sværm af Disney og Pixar skabninger i spillene, bl.a.  Buzz, Jessie og Woody fra Toy Story, Rolf og Vanellope fra Vilde Rolf (Wreck-It Ralph), Anna og Elsa fra den kommende Disney-film ”Frozen”, plus Phineas og Agent P fra Phineas og Ferb og Mickey Mouse er efter sigende også med. Han optræder i hvert fald i den kendte hat og kåbe fra Troldmandens lærling.  Jeg spottede selv en computeranimeret Lone Ranger! Nu vil jeg snart ha’ Den Sorte Pimpernel / The Scarecrow i en ny-fortolkning!

Og så skal vi lige ha’ de sidste rygter om den Superman film, hvor Batman også efter sigende skulle medvirke. I følge den engelske avis The Sun har producenterne bag en ny  Superman film tilbudt Christian Bale 280 mill.  kr. for at spille Batman. Filmen er planlagt til at have premiere i 2015.

Bale har imidlertid takket nej til den nette lille sum, men bagmændene har ikke givet helt op, forlyder det.

mvh.