Home / Blogs / Sig nærmer tiden……

Sig nærmer tiden……

….ikke da jeg må væk, som den gamle salmist skrev, så heldig er du JULEKALENDERBLADikke, kære læser, men endnu en gang er det på de tider, hvor man bare ved at der er noget fornuftigt vedlagt ugens Anders And og Co.; og ganske rigtigt:i nummer 47 er der et af de glædelige øjeblikke i et af “plastikposebørnebladene”. det udkom torsdag d. 21. novenber, så man kunne måske have ventet til den 28. samme måned med at vedlægge julekalenderen, for den er det, men det kan være, at der er ENDNU en overraskelse denne dag. Der er låger, der kan åbnes og spørgsmål, der kan besvares og gaver, der kan vindes! Til overflod er der også reklameindlæg for selve Anders And julekalenderen med reklame for den nye Anders And+ app, som jeg kun har hørt ikke så pænt om, hurtigt videre, og der er TO af det samme reklameark for abbonementer på 4 forskellige udgivelser fra Egmont Kids Media, som det vist hedder på nydansk nuomdage. Og der er mere: en julekalender app (ja, det måtte jo komme) fra noget så lærerigt som Den Blå Planet (intet i vejen med det), og der er en Blå Planet plakat med, hvorpå man kan se, hvordan man skal gøre, hvis det har interesse. I selve bladet er der ikke nogen julehistorie, og det er også godt nok, det kan blive for tidligt, men der er en lille Floyd Gottfrdson Mickey Mouse perle, hvor Floyd har fået støtte til tegninger, tror jeg, af Al Taliaferro.
Anders Ana julekalenderen er i mine øjne det hele værd,resten er ren sidegevinst, men jeg er også snart en gammmel (sur) Jule(m)and.

mvh,

3 comments

  • Tak for tippet. Nåede lige at få fat i det inden det nye nummer udkom. Tak også for hyggeligt indlæg.

  • UHA JA!
    Dengang jeg havde Anders And abonnement, var det BEDSTE også bare, når der kom julekalender med som gave. Så vidste man, nu er det snart juletid 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *