Home / Blogs / Thierrys blog / En tur på kunstmuseum i Bruxelles

En tur på kunstmuseum i Bruxelles

For nogle uge siden var jeg i Bruxelles. Heldig fyr som jeg er, var jeg inviteret af min ven og kollege Dany til at overnatte i hans tegnestue tæt på Bruxelles. Det var en fantastisk oplevelse, på hans væg var der masse af originaler og billeder, original fravelagt tegning af Asterix, Hermann og mange andre fantastisk ting. Jeg har sagt til Dany at det var en meget imponeret samling han har på væg. Du skulle se udstilling der er pt. på kunst museum i Bruxelles svarede ham. Alle sammen er der og du vil få dit liv oplevelse… Kommer fra Dany skulle det nok være store.

Så den dag efter har jeg besluttet mig at tage en ture på kunstmuseum: ” musees raoyaux de bruxelles Musée d’Art moderne, 3 rue de la Régence, 1000 Bruxelles – Renseignements : 32.2.508.32.11″ for at se den udstilling…. oh boy oh boy… alle de store navn var der: blake og mortimer, tintin, vaske viggo, sorte sider, asterix, pratt , blueberry… jeg har aldrig set nogle lignende. Duble sider af Tintin på Månede, Johan og Pirlouit og smølferne original sider var lige foran mig… Jeg er ikke nemt at imponenre og jeg har allerede set mange originale fra min belgiske kollege, men så mange dejlige skat ….aldrig!!

Jeg tog min mobile frem og startede jeg at tage nogle billede, men hurtig en ung fyr komt til mig og sige det var forbudt at tage billede men jeg må alligevel gerne tage den sidste jeg var i gang i… Så de billeder jeg har på blog og først ulovlige og på den anden ikke så godt kvalitet. Men fandt!!! hvad for en oplevelse.

Hvis nogle af jer skal i Bruxelles udstilling kører fra den 27. marts til d. 30 juni den koster 9 euros og SKAL SES!!

Jeg vil slutte ved at sige at der også var en Dany original side lige under en original side af Asterix og Cleopatra og Dany var ret stol af det …

Flere billede på mit galleri!