Home / Blogs / Verden rundt med Henrik / Baltimore messen 2011

Baltimore messen 2011

Hej

Så har jeg været på min årlige tur til Baltimore. Denne gang har jeg skrevet min messe rapport på engelsk og har fået de gæve kvinder fra Sequential Tart til at ligge hjemmeside til. I kan se hele artiklen her sequentialtart.com

En af de historier/oplevelser (dem er der mange af på sådan en messe), som jeg ikke lige kunne presse ind var den hyggelige samtale jeg havde med Keith Giffen. Jeg har aldrig tidligere mødt Keith Giffen, og havde lørdag eftermiddag stået i kø for at få nogle tegneserier signeret sammen med rigtig mange andre fans. Så sent lørdag nat ser jeg ham sidde og snakke sammen med messe arrangør Brad Tree, som jeg kender ganske godt, og før jeg ved af det præsenterer han mig til Keith, som er glad for at møde en, som han siger, fra et civiliseret land (hvis jeg husker rigtigt). Vi snakker om småt og stort indtil vi af en eller anden grund kommer ind på Stan Lee. Han fortæller, at han lørdag morgen havde et meget surrealistisk møde med Stan Lee, forstået på den måde, at da han så Stan Lee spurgte han om det var ok at få taget et billede sammen. Stan Lee svarede tilbage, at det var ham der meget gerne ville have taget et billede sammen med Keith, da ham var meget begejstret for hans arbejde, hvilket Keith jo mente burde være lige omvendt (Fantastic Four, Hulk, Spider-Man anybody??). Han betroede ham, at den eneste DC figur han rigtig godt kunne tænke sig at skrive var Lobo, noget Keith selv sagt var lidt overrasket over.

Efter en god ½ times snak skiltes vi lige efter kl. 2 om natten for at få noget søvn, da der jo stadigvæk var en søndag tilbage af messen. Han er også gæst på New York messen som jeg skal til næste måned, hvor han sagde jeg måtte komme forbi og hilse på.

Da de kun bruger 3 billeder som standard på Sequential Tart, er her lidt flere, da i ikke skal snydes for alle de billeder jeg får taget i løbet af sådan en messe. Nyd det!

Her er jeg ude fredag aften og spise med Al Stoltz og Co. Det bliver godt nok dyrt når han engang kommer til Danmark, med alle de middage han efterhånden har betalt for mig.



Her ses messe arrangør Marc Nathan og hans kone Shelly (th), sammen med Heidi MacDonald "The Beat" ved Harvey Awards receptionen lørdag aften.



John Workman (midt) med sin Harvey Award for bedste håndtekstning, sammen med Walter Simonson (th) og en eller anden tilfældig fyr som hoppede ind foran kameraet.



Messe arrangør Brad Tree (th) sammen med messe gæst Keith Giffen sent lørdag nat.



Walter Simonson (tv) og Pat Broderick hygger sig på messen.



Kevin Nowlan tegnernes tegner og en meget populær messe gæst.



Første gangs gæst Ron Frenz.



En af mine favoriter Mike Grell var tilbage på messen for første gang i 8 år.



Don Rosa havde fået lavet sig en ny sjov T-shirts.



Første gangs gæst Rick Leonardi.



En af 80'ernes og 90'ernes bedste rentegnere Dan Green var ligeledes på messen for første gang. Her sammen med sin datter Galen.



Jose Luis Garcia-Lopez med en af de tegninger han solgte. En mester og en meget ydmyg af slagsen.



David Finch er altid en meget populær gæst i Baltimore og alle andre messer han tager til.



Charles Vess (tv) og Terry Moore.



I skal heller ikke snydes for nogle af alle de udklædte fans. Loki var jo kvinde for et par år siden, og det var da ikke en helt dårlig ting...



Det var måske ikke det bedste kostyme, men jeg tænkte bare, at der må være en utrolig høj fyr inden i dragten!



Jeg ved ikke med jer, men jeg fik en ubændig trang til at besøge min bedstemor....



Jeg vil holde fast i det jeg har sagt tidligere, nemlig at det ikke ville være dårligt med en kvindelig Captain America!



Jeg mindes ikke at Wonder Woman har tatoveringer, men har nogen tænkt sig at klage over det?