Home / Events og festivaler / Art-bubble 2012: Frivillige og udstillere efterlyses!

Art-bubble 2012: Frivillige og udstillere efterlyses!

Hermann signerer på Art-Bubble 2011

Hermann signerer på Art-Bubble 2011

Den danske tegneseriefestival i Horsens, Art-bubble, gentager successen med festival og tegneserieudstilling i oktober 2012. Og Lars Jakobsen efterlyser i den forbindelse både frivillige og udstillere: “Da vi nu har besluttet at gentage arrangementet allerede om et år – så håber jeg på at der er nogen der vil give en hånd med!” skriver han i en mail til dette års udstillere, som han beder om at sprede budskabet rundt om i tegneseriemiljøet. I samme forbindelse efterlyser han også danske værker til næste års tegneserieudstilling: “Jeg vil gerne takke dig for din opbakning og tro på projektet og som det allerede er blevet nævnt – så har jeg besluttet i samarbejde med Industrimuseet i Horsens igen at lave en Art-bubble festival i 2012. Jeg håber du har lyst til at være med med et par billeder til udstilling, samt håber jeg selvfølgelig at du vil deltage. Lad mig understrege – alle danske tegnere der laver tegneserier og medlemmer af Serieskaberne er meget velkomne gæster! Vi kan ikke sende invitationer ud til alle – vi kan heller ikke betale for alles rejse til Horsens eller ophold. Vil vil vælge ca 10 tegnere som vi programsætter og forventer laver et lille event – og disse tegnere vil vi selvfølgelig kvittere med et betalt ophold.”

Tegneserieudstilling i Horsens en succes
Art-bubble i Horsens i foråret bestod af en festival, der løb over en weekend og samlede 1.300 besøgende, samt Europas største udstilling af tegneserieoriginaler, der først blev taget af plakaten i sidste måned. “Det har været en stor success med over 20.000 besøgende i hele sommeren. Det er rekord for museet på en enkelt udstilling. Det håber jeg at alle vil være i stand til at drage nytte af, og forhåbentlig er det med til at give mere focus på tegneserier i det hele taget!”

Art-bubble 2012: Amerikanske striber
“Næste Art-bubble bliver med focus på amerikanske serier. Der vil igen være en udstilling med fantastiske originaltegninger. Jeg er fast overbevist om at det er til stor gavn for branchen at der kommer en tegneseriefestival hvert år i Danmark,” skriver Jakobsen og hentyder dermed til, at Art-bubble fremover planlægger at blive afholdt hvert andet år, når Komiks.dk i København holder pause. Næste Komiks.dk er i 2013.

Lars Jakobsen kan kontaktes via www.ganskevist.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *