Home / Events og festivaler / Art-bubble 6-7 Oktober 2012

Art-bubble 6-7 Oktober 2012

Så er det tid at sætte kryds i kalenderen! Art-bubble vender tilbage med tegneserier i stribevis!

Trods mange forhindringer og knap så lang tid at planlægge i, som sidst – så fortsætter vi ufortrødent og afholder festivalen på Industrimuseet i Horsens under temaet ”Stars and strips!”

Vi sigter efter at holde temaet omkring amerikanske serier og der vil igen i år blive en fantastisk udstilling i forbindelse med festivalen.

Festivalen vil være en smule anderledes i år – dels af praktiske hensyn – dels af hensyn til de erfaringer vi har gjort os siden sidst. Vi vil prøve at fremtrylle et par overraskelser og først og fremmest vil vi være Danmarks hyggeligste festival!

Mens vi arbejder videre skal vi bruge en plakat for festivalen! Er der nogen der kunne tænke sig at lave en forrygende plakat?

Navnene på gæsterne kommer efterhånden som vi får svarene og vi skal nok prøve at nå det hele!

Vi har nedprioiteret hjemmesiden – af tidshensyn, men den vil blive opdateret så snart vi har brikkerne på plads. Derefter vil vi jævnligt smide opdateringer på vores Facebook profil – så gå endelig ind på Art-bubble og ”synes godt om”

Vi glæder os, vi ses i Horsens!

1 comment

  • Så er de første navne offentliggjort på Art-bubble FB-side. Vi poster flere navne efterhånden som de tikker ind. Vi har ikke haft så meget tid i år som vi godt kunne have brugt. Men kik ind på vores FB-side og “synes godt om” Så skal vi holde alle opdateret.
    ses
    😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *