Home / Events og festivaler / Barry Kitson signerer hos Faraos Cigarer

Barry Kitson signerer hos Faraos Cigarer

Hej allesammen

Fredag den 1. juni kommer Barry Kitson og signerer og tegner i Faraos Cigarer hele dagen i butikken på Skindergade 27. Ja, i læste rigtigt, Barry vil ankomme kl. 11 når der åbnes og vil ikke forlade butikken før den lukker kl. 18. Grunden skyldes at Barry er ualmindeligt sympatisk, og insisterer på at tegne/male fuld figurs tegninger til så mange som tiden tillader.

Da han nogen gange bruger over 30 min. pr. tegning vil det på trods af de 7 timer han vil tilbringe i butikken, ikke være muligt at alle kan få en sådan tegning. Derfor laver han også en del 5 minuters tegninger, ind imellem de større tegninger, så alle skulle kunne få en tegning med hjem.

Der vil på selve dagen blive uddelt nummer efter først til mølle princippet, til henholdsvis de større tegninger og 5 minutters tegninger. Derefter er det bare at vente på at det bliver ens tur….

Til sidst er her nogle eksemplar på det som Barry tegner til sine fans.

Hulk er vred!Selvom Barry Kitson ikke mente at han kunne yde Captain America retfærdighed tegneseriemæssigt, syntes jeg nu han gør et ganske godt forsøg.Amazing Spider-Man på 5 minutter.Batman på 5 minutter.


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *