Home / Events og festivaler / Teddy Kristiansen signerer i Faraos Cigarer fredag 14. september

Teddy Kristiansen signerer i Faraos Cigarer fredag 14. september

I anledning af udgivelse af The Red Diary, US udgaven af Teddy Kristiansens Den Røde Dagbog fra 2008, vil Teddy sidde og signerer i Faraos Cigarer, Skindergade 18 fredag den 14. september fra 16.30 til 18.00.

The Red Diary er et dobbeltalbum med 2 versioner af samme historie. Det ene er en almindelig oversættelse af Teddy’s danske udgave af albummet Den Røde Dagbog til engelsk, mens den anden halvdel er et Google eksperiment af Teddy’s mangeårige samarbejdspartner Steve Seagle. Alle som har lavet en Google oversættelse ved, at der er en del ting som går tabt, mens andre ting er helt ude i skoven bl.a. fordi mange ord har forskellig betydning alt efter hvordan de benyttes. Det Steve Seagle gjorde var, at Google oversætte Teddy’s album uden at vide hvad historien gik ud på. Derefter lavede han en ny historie baseret på det han troede albummet handlede om.

Jeg ser helt klart frem til at læse hvad Steve Seagle har fået ud af Teddy’s album, og vil nok ved samme lejlighed lige læse Den Røde Dagbog endnu engang. Håber at se en masse til signeringen, hvor folk også er velkomne til at tage andre af Teddy’s ting med og få signeret.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *