Home / Film & TV / Kick-Ass

Kick-Ass

Instrueret af Matthew Vaughn
Skuespillere: Aaron Johnson, Evan Peters, Deborah Twiss, Christopher Mintz-Plasse og Mark Strong m.fl.
117 minutter
Præmieredato: 15. april 2010

Filmatisering af: Kick-Ass af Mark Millar og John Romita Jr.

Producentens beskrivelse:

Nørdede Dave elsker superhelte så meget, at han vælger at gøre dem kunsten efter. Og at han end ikke tilnærmelsesvist ejer skyggen af superkræfter, skal ikke stoppe ham. Med et sejt navn, et specialsyet kostume og en maske begiver han sig ud for at bekæmpe kriminalitet. Han får selskab af en anden nybegynder i faget, Red Mist, samt den 11-årige sværdmester Hit Girl og hendes far, Big Daddy.

Trailer:

Den Officielle Kick-Ass trailer

Anmeldelser:

– ingen endnu –

Hvad siger de andre?

Filmland (Martin Lennon) – 6 ud af 6: “‘Kick-Ass’ sætter nye standarder for superheltegenren. Den vover pelsen og satser mere, end de fleste andre film i samme genre nogensinde ville turde blot at tænke på.”

Berlingske Tidende (Ann Lind Andersen) – 4 ud af 6: “… det gør ‘Kick Ass’ til veloplagt, flabet, kulørt og herligt politisk ukorrekt underholdning, der både har god action og bringer højlydte grin frem.”

B.T. (Henning Høeg) 5 ud af 6: “Selvom kostumerne er kiksede og ikke én af superheltene har superkræfter, så er ‘Kick-Ass’ virkelig.. kick ass.”

Ekstra Bladet (Peter Albrechtsen) – 5 ud af 6: “Alle superhelte-film får et gevaldigt los i den forrygende ‘Kick-Ass’.”

Jyllands-Posten (Nanna Frank Rasmussen) – 5 ud af 6: “Den sejeste superhelt-wannabe, der længe er set på film, er Hit Girl. Hende kan man møde i den overmåde vellykkede ‘Kick-Ass’, der revitaliserer superhelte-genren.”

Politiken (Erik Jensen) – 5 ud af 6: “‘Kick-Ass’ er en helt igennem velspillet, brølende morsom og overraskende actionperle.”

Weekendavisen (Bo Green Jensen) :”I hvert fald er ‘Kick-Ass’ ikke en film, som man sidder og falder i søvn til.”