Home / Nyheder / Dansk 24-timers tegneseriemaraton 2009.

Dansk 24-timers tegneseriemaraton 2009.

DKTM2009Endnu engang blev der afholdt 24-timers tegneseriemaraton rundt omkring i landet (og verden) lørdag d. 3. oktober. Flere steder rundt om i landet var tegnere samlet for at i fællesskab løfte gejsten til at holde sig kørende i ét helt døgn, og bare tegne, tegne, tegne. Igennem hele døgnet kunne man følge flere af deltagernes arbejde på en forum-tråd på Seriejournalen, og sidenhen er alle bidrag blevet samlet i individuelle tråde, for at højne læseforståelsen og overblikket.

Af de registrerede deltagere klarede otte tegnere strabasserne, to opnåede det Scott McCloud kalder “noble failures”, altså hvor man ikke nåede 24 sider, men alligevel en afsluttet historie, og to måtte give op. -Hvor mange der ellers har forsøgt sig ude i det ganske land, vides ikke, men hvis du var en af dem, og gerne vil have et link til dine sider, så post det i en kommentar her under.

Vatikanbrødrene snakker i denne uges podcast om lørdagens 24-timers maraton, og anmelder hvert enkelt indlæg.

Links til de forskellige bidrag, i alfabetisk rækkefølge:

Lige som sidste år, indsamler undertegnet alle bidragene til én stor bog, der vil kunne købes online. Hvis du gerne vil være med i bogen, så kontakt mig på: udgang99@gmail.com .