Home / Nyheder / Forlaget Faraos udgiver Moebius

Forlaget Faraos udgiver Moebius

Det kom som et chok for de fleste i tegneserieverdenen, da nyheden om Jean ’Moebius’ Giraud dødsfald ramte d. 10. marts i år. Om man var mest til hans western-virke eller sci-fi, ændrede ikke på opfattelsen af, at her havde man haft med en af de virkelig store mestre at gøre.

Samtidigt startede også en jagt i antikvariaterne og tegneseriebutikkerne på de gamle udgivelser, men det blev hurtigt klart for de fleste, at enten var der ikke noget at komme efter, eller også var priserne røget i vejret med raketfart.

Nu kommer Forlaget Faraos så os med de ukomplette samlinger til undsætning. De har netop indgået aftale med Giraud-boet om hele otte udgivelser, i en snarlig fremtid:

”Vi har netóp skrevet kontrakt med otte Mobius titler som kommer i to bokse og lur mig om der ikke bliver en tredie boks lige om snart:) Boks I vil inkludere Universets vidundere inkl Arzak. Boks II (Major Grubert) vil inkl Det kåde kyk, Manden fra Ciguri og Den hermetiske garage.”

Christopher Ouzman fortæller til Serieland, at de vil prøve at få boksene ud til julehandlen i år, men mest sandsynligt er det nok, at de først er klar til næste år. Så kryds fingere for at alt klapper!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *