Home / Nyheder / I Norge har Pondus over en halv million læsere!

I Norge har Pondus over en halv million læsere!

I Norge er det et tegneserieblad der er løbet med hæderen som mest læste betalingsmagasin – med over en halv million læsere.

Pondus 2 2015Den offisielle MagasinUndersøkelsen i Norge laver hvert år en markedsundersøgelse, hvor de ser på hvilke betalingsmagasiner der har flest læsere. Undersøgelsen viser, at selvom det satiriske humørblad Pondus læsertal er faldet fra 560.000 læsere i 2013, til 533.000 i 2014, er det altså landets mest læste.

Nummer to på listen er norske Se & Hør med 515.000 læsere, altså 18.000 færre.

”Jeg er stolt, men slett ikke ydmyk. Pondus er landets hoffleverandør av lavpannet humor med høyt hårfeste og vi vil alltid streve etter å være akkurat så vulgære og useriøse som folk forventer at vi skal være. For øvrig er jeg gledelig overrasket over folks lesevaner. Jeg trodde de fleste var tullinger uten sans for kvalitet, men så viser det seg at den jevne nordmann er en veritabel åndsfyrste!” udtaler Pondus redaktør domroT på Facebook.

Det fremgår ikke af den offentliggjorte undersøgelse præcis hvor stort Pondus’ oplagstal er, eller hvor mange der læser hvert enkelt blad.

I Danmark er det ikke længere muligt at få indsigt i blade og magasiners oplags- og læsertal.

Pondus læsertal 2015

2 comments

  • Wauw, det er vildt. Tegneserierne er på vej ind igen.
    Typisk kun i små oplag, men med en masse lækre udgivelser.
    Det her er helt i den anden grøft, et magasin som jo nærmest er nedlagt i Danmark, og som læses af en halv million læsere, vildt og fedt.

  • Egentlig lidt besynderligt, at det er Egmonts Kids Media-afdeling, der står for udgivelsen. Det må være ud fra rationalet “Det er jo sjovt og karikeret”.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *