Home / Nyheder / Komiks.dk søger frivillig arbejdskraft!

Komiks.dk søger frivillig arbejdskraft!

Danmarks tegneseriefestival, Komiks.dk, der løber af staben om en lille måneds tid, søger nu aktivt frivillige til at hjælpe til med at holde maskineriet i gang:

Det er nu tid, hvor vi skal have samlet alle, der kunne tænke sig at være frivillige til dette års festival. Hvis du kunne tænke dig at deltage så kontakt Carsten Olsen på  carsten.olsen@komiks.dk .

Vi har brug frivillige, der kan tage omkring tre vagter mellem den 21. og den 24. maj 2010. Hver vagt vil være på ca. 4 til 6 timer. Arbejdsopgaverne kan f.eks. bestå af administration af signeringer, vagtopgave, oprydning og rengøring, salg af billetter, gæsteservice og forefaldende opgaver.
For arbejdet kan vi tilbyde en enestående chance for at få et indgående kendskab til den danske og internationale tegneseriebranche. Alle frivillige vil få ubegrænset adgang til hele festivalen (inklusiv prisuddelingen fredag den 21. maj) samt en ekstra fribillet til festivalen, der kan bruges til at inviterere en ven med. Og man vil selvfølgelig få mulighed for at lære en masse andre tegneserieinteresserede folk at kende.

Vi håber, du vil give en hånd med til at gøre Komiks.dk 2010 til en stor succes!

Se evt. mere på Komiks.dk website.