Home / Nyheder / Meget mere tegneserie i vente!!!

Meget mere tegneserie i vente!!!

Hvis du godt kan lide at få gode tegneserier serveret gratis på et online sølvfad, så går du bestemt en spændende tid i møde. Serieland har indgået aftale med en lang række danske og udenlandske tegneserieskabere om at vise deres værker i den bedste sendetid (24-7), lige her på kanalen. Her er et lille udpluk af hvad du kan vente dig.

Vi ligger ud med “Little Wolves” af amerikanske James Hindle, der er historien om en succesrig børnebogsforfatter i noget der ligner en midvejskrise.

Den imponerende 300 siders lange “Sortmund” af Allan Haverholm, der blev lanceret som “Danmarks første Graphic Novel”, bringes nu for første gang i sin helhed. Her er der kolonihavehuse, esoteriske bøger og dommedag for alle pengene.

Peter Snejbjerg, en af de ganske få danskere der er slået igennem på det amerikanske tegneseriemarked, har indvilliget i at vise hans kæmpe debutroman, science fiction/fantasy tegneserien “Hypernauten” her på siden.

Der er friske hjerner til alle sultne zombier i Jakob Rask Nielsens trillogi “Exodus“, som vi viser i den samlede udgave.

Danmarks måske mest produktive undergrundstegner, Johan N. Pedersen, vender snart tilbage med meget mere 70’er politiaction, billige duller, hæsblæsende biljagter og overdrevne kugleregn i kultserien om “Bill Nash“.

I det mere eksperimenterende hjørne bringer vi Bjarke Ingels Groups fascinerende archicomic “Yes is More“, der efter sigende skulle være verdens første tegneserie om arkitektur.

Fra senfirserne bringer vi et par album af en af landets dengang mest barokke tegneserieskabere, Rune T. Kidde, som f.eks. “Den lilla møghætte og pulven” og “Litterærlige klassikere“.

Fra Palle Schmidts hånd bringer vi detektivhistorien “Skyggen af bevis“, om en privatdetektiv der skal opklare omstændighederne omkring mordet på en rigmandsdatter.

… så ja, hold øje med Serieland!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *