Home / Artikler / Nye nisser…

Nye nisser…

C2024B1

Kære alle

I går takkede Kim Lyng Larsen af efter 8 år ved roret. Ikke af manglede lyst eller med smækkede døre. Men simpelthen fordi døgnet kun har 24 timer og Kim kunne ikke længere forene alle trådene. Trist for os, men godt og rigtigt af ham. Jeg er dog ret sikker på, at han vil kigge forbi fra tid til anden, blot i en anden rolle end den han altså bestred i samfulde otte år.

Kim og jeg har samarbejdet sammen omkring videreførelsen af Serieland. Han og jeg vil begge det samme, og jeg vil gerne berette lidt om visionerne for fremtiden. Ikke i floromvundne sætninger, men stille og roligt. Fundamentalt vil Kim og jeg det samme som alle jer, nemlig blot nyde vores lille niche og gøre vores til at vi også fremover kan købe, læse og, for nogen, samle på tegneserier.

Serieland vil altså ikke blive genstand for voldsomme forandringer. Langt fra. Men selvfølgelig vil der være enkelte tiltag, som forhåbentlig vil falde i de flestes smag. Formålet er såre simpelt – at skabe mere spotlight på udgivelserne.

Forsiden vil vise de nyeste anmeldelser.  Vi vil bringe nyheder som normalt, og vi vil forsøge at være up to date med de nyeste udgivelser. Og så, på et dybere plan, er tanken at vi via vores debatforum, via blogs, artikler, interviews, messer mm. skal generere så meget trafik som muligt. Simpelthen ved at sætte ord og billeder sammen og bringe online.

Forlagene vil spille en vigtig rolle. De skal selvfølgelig være med både direkte og indirekte. Det er jo en fælles interesse, og de feedbacks jeg allerede har modtaget tegner lovende. Målet er, og det ER svært og arbejdskrævende, at samtlige udgivelser skal på Serielands forside, og, med brugernes hjælp, også på vores fora, i vores blogs, være spændende og inspirerende artikler.

Alle I derude,  Robin, Googa, Anteaus, Kasper Hviid, Lars K, Karl-E og hvad vi ellers hedder, I skal også hjælpe. Alle. Nemlig ved at læse og fortælle, skrive, tage billeder, anmelde, tage på messer og dele alt hvad I kan. Fortæl os hvad I ser, oplever og tænker.

Har I gode idéer, konstruktive forslag, spark i kuglerne, ja anything, så hold det ikke tilbage. Lad os sammen (Gud, hvor det lyder) gøre Serieland et spændende og rart sted at være.

OK?

De næste mange dage vil der måske være masser af fejl. Undskyld for det. Der er naturligvis en årsag. De nye nisser. Bær over med dem. Hjælp dem.

Venligst

Claus S. Christensen

2 comments

  • Kære Claus

    Velkommen i førersædet! Tillykke med tjansen og held og lykke! Jeg bakker selvfølgelig op i den udstrækning tiden tillader, nogle gange mere (eller mindre) end andre gange. det er jo som så meget andet styret af inspiration, tid, lyst og lejlighed. Men alle tiders, at du orker. Igen, held og lykke med det!

    mvh.

  • Hej Robin. Tak for ordene og især fordi du forsætter med at bidrage. Giv mig et praj hvis du har tid til at anmelde. Pt. er der lidt fra Zoom.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *