Home / Nyheder / Previews pluk for juli 2017

Previews pluk for juli 2017

JUL170653Du danske sommer, dig elsker jeg! Det er den vådeste sommer i mands minde, så godt vi har de kære tegneserier, og godt vi har Previews Pluk. Juli måned er da til at overkomme, overskuelig og meget business as usual, men hov! Hvad skuer mit øje hos IDW? En 32 siders sh artist’s edition, som jeg bare SKAL have! Af tegnernes tegner, Alex Toth, ja, tegnet OG skrevet af det store geni! Aner ikke, hvordan de fik lov til at trykke den historie, “The Case of the Curious Classic”, for den er fra Hot Wheels bladet, et blad, der er i rettigheds-limbo nu. Og som derfor ikke kan genoptrykkes, ikke under normale omstændigheder. Ikke desto mindre kan vi nu prise os lykkelige med denne ene historie, alt imens vi venter på at alle fem farve hæfter bliver genoptrykt i en farve tp, en skønne dag… Op gennem 1960’erne arbejdede Toth som character designer for Hanna-Barbera, men så i 1969 vendte han tilbage til comics, og havnede hos DC. Han havde ikke nogen deciderede runs, men arbejdede løst på diverse krigs- og kærlighedsblade, og så lige kronen på værket, de fem numre af Hot Wheels. “The Case of the Curious Classic” er hans mesterværk fra den periode, historien hvori han påtvang os action, stramt fortalt i eight panel grid. Faktisk var der et sjette nummer af Hot Wheels. Det var så ikke Toth, men “bare” Neal Adams.

vi haster videre med da list:

MARVEL
infamous iron man #12 – alex maleev
nick fury #6 – aco
marvel masterworks: daredevil vol.12 hc – bob brown, gene colan
tomb of Dracula: the complete collection tpb – gene colan, rich buckler, neal Adams, john buscema, mike ploog, dick ayers o.a.
werewolf by night: the complete collection vol.1 tpb – mike ploog, tom sutton, gil kane, ross andru, gene colan o.a.

DARK HORSE
shadows on the grave #8 (af 8) – Richard corben
groo: play of the gods #3 (af 4) – Sergio aragonés

DC COMICS
house of secrets: the bronze age omnibus hc – Bernie wrightson, jim aparo, Sergio aragonés, neal Adams, Wallace wood o.a.

IDW
doc macabre: treasury edition – Bernie wrightson
alex toth’s the case of the curious classic artist’s edition portfolio
li’l abner: the complete dailies and color sundays vol.9: 1951-1952 – al capp
popeye classics #62 – bud sagendorf
weird love #20 – various
weird love: so this is love – various

KNOCKABOUT COMICS
fifty freakin’ years of the fabulous furry freak brothers tp – gilbert shelton

VALIANT
xo manowar #7 – clayton crain

GoogaMooga