Home / Nyheder / Scott Pilgrim … i farver?!?

Scott Pilgrim … i farver?!?

Den umådelige populære kult-tegneserie (ér det stadig kult, når det er ”umådeligt populært”?) Scott Pilgrim af Bryan Lee O’Malley, der er trykt i over tyve oplag og som har solgt over én million eksemplarer, vender nu tilbage til hylderne. Samme historie, samme tegninger – men nu i farver!

“Alle elsker Bryans sorte-hvide tegninger,” forklare seriens redaktør James Lucas Jones, “men efter at have set de få farvehistorier han lavede med Scott og banden, var det svært at undgå at forestille sig et ‘hvad nu hvis?” -scenarie. Nu er de vilde drømme gået i opfyldelse. Og at have en af de bedste farvelægger i branchen ved roret, gør bare det hele bedre. ”

Det er amerikanske Oni Press der har sat projektet i gang, og hele historien om Scott Pilgrim udkommer i seks hardcover bind – som sagt i farver – der udgives med et halvt års mellemrum, og kommer til at koster 24.95$. Volume 1 kommer til august.

Scott Pilgrim blev også kendt ud over tegneseriegrænserne i 2010, da historien blev filmatiseret, forholdsvist vellykket, i ”Scott Pilgrim Vs. The World” med Michael Cera i hovedrollen, og britiske Edgar Wright (Shaun of the Dead, Hot Fuzz) som instruktør.

Det ser unægtelig lækkert ud i farver… skal du have dem?!