Home / Nyheder / Serieland besøger et af de mindre forlag…

Serieland besøger et af de mindre forlag…

413px-Livet_er_en_fucking_festJa ja. Det er let nok at melde sig til et nyhedsbrev eller klikke sig ind på nogle af de store forlag og følge med der fra sidelinjen…

Men for pokker da. Der er ret mange udgivelser der går ens næse forbi. Simpelthen fordi man ikke aner noget om dem. Og det er da irriterende. Et par stenkast herfra ligger der et lille enmandsforlag, Forlaget Forlæns, og manden bag, Torben, agter jeg at besøge inden så længe. Og stille spørgsmål.

Men hvilke?

Kender DU forlaget? Kender du til udgivelserne fra netop Forlæns? Og har du selv spørgsmål, som du godt kunne tænke dig at få svar på? Send dem til b.stravonsky@gmail.com og så skal jeg nok videreformidle dem til Torben, og bringe svarene her på siden.

Forlæns har udgivet en del anderledes tegneserier, og vi har modtaget tre af dem. De vil alle blive anmeldt, og jeg vil spørge ind til blandt andre de tre. Mere om det.

 

 

 

1 comment

  • Kender godt Torben, og har købt Jesper Deleuran bogen fra hans forlag. Vil godt spørge ham om hvad hans kriterier er og hvor han finder de kuriøse ting. Også, om han påtænker at udgive mere klassiske værker af franske og især belgiske tegnere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *