Home / Nyheder / Vind billetter til Wolverine med Serieland!!!

Vind billetter til Wolverine med Serieland!!!

X-Men Origins: Wolverine rammer snart biograferne verden over (d. 29. april – af uransagelig årsager, er der premiere på filmen hér, to dage før end i USA), og i den forbindelse har Serieland scoret nogle fribiletter til filmen – og lidt cool merchandice, som du ikke finder andre steder.

Vi stiller FEM gange TO BIOGRAFBILETTER til filmen på højkant, og tre af vinderne får også en cool Wolverine-MUSCLE SHIRT (det vi i gamle dage kaldte ‘undertrøje‘) … det enste du skal gøre, er at skrive til Serieland serielandkonkurrence@gmail.com, og fortælle os:

Hvem ville vinde i en pudekamp: Wolverine eller Danmarks statsminister Lars Lykke Rasmussen?!

— Vinderne udtrækkes d. 29. april 2009, klokken 12.00 – og vælges tilfældigt iblandt de indsendte forslag. —

Filmen foregår ca. 20 år før den første X-Men film, og fokuserer på Wolverines voldelige fortid, og første møde med William Stryker og Weapon X-programmet. Flere kendte mutanter dukker op, som Sabretooth, Cyclops, Gambit, Blob, Deadpool m.fl. Det er selvfølgelig Hugh Jackman der dukker op i rollen som Wolverine – men mere spændende er valget af instruktør – Gavin Hood – som nogen måske husker fra filmen Tsotsi fra 2005!

Ca. en måned før verdenspremieren blev filmen lækket til internettet, i en ufærdig “workcopy”. På mindre end ét døgn, var den blevet hentet af mere end 75.000 fildelingsbrugere.-Word on the street siger at filmen er cooool … så dét glæder vi os til!

*** OPDATERING ***

Konkurrencen er nu slut, og vinderne er blevet trukket, og har fået direkte besked.
Vi kan fortælle at det var tæt løb, men Wolverine vinder alligevel med præcis 60% af stemmerne, over Lars Lykkes 40%.

2 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *