Home / Artikler / Fahrenheit nyt

Fahrenheit nyt

Fra Forlaget Fahrenheiit oplyser Paw K. Mathiasen, at der er lang fredag i Fahrenheits butik i Nansensgade nr. 36. Der holdes åbent fredag d. 5. oktober til kl. 21, der gives 25% rabat på alt (og lidt til halsen)! Kig forbi og se de seneste nyheder, der bl.a. omfatter:

Fahrenheit 451Selv om den amerikanske forfatter Ray Bradbury døde tirsdag den 5. juni i en alder af 91 år, vil hans værker leve videre i mange år. Ikke mindst ”Fahrenheit 451”, måske det 20. århundredes mest kendte science fiction-roman.
Ray Bradburys dystopi om en gennemkontrolleret formynderstat, hvor romankunsten repræsenterer den største trussel, er omsat til seriemediet af landsmanden Tim Hamilton.

Det Hemmelighedsfulde Selskab: 2009I sidste del af trilogien ”Århundreders hemmeligheder” nærmere fortællingen sig katastrofen i London. Det magiske barn, hvis ildevarslende komme er blevet forudsagt i det sidste århundrede, er nu født og vokset op for at kræve sin frygtelige arv. Og hvor er det ekstraordinære, hemmelighedsfulde selskab, når der virkelig er brug for det?!
Alan Moore og Kevin O’Neills Det Hemmelighedsfulde Selskab er en hæsblæsende actionfortælling og moderne genopdagelse af en række figurer fra de klassiske romaner; en af de seneste års mest roste og bemærkelsesværdige tegneserier.

Efterskrift – en autobiografi fortalt i 3. personDa Oscar K. fyldte tres, besluttede han sig for at se tilbage på sit liv og på det, der sker under solen, fordi alt nu engang snart glemmes. Det er der kommet en auto-typo-grafisk roman ud af, som leger både med autobiografien som genre og typografien som grafik.
Ideen er at give det typo-grafiske mening, så det understøtter helhedstanken i sidste del af Heisenberg-trilogien: at være en klartekst til de to foregående dele, som begge på kryptisk vis har handlet om tegn og skrift, som dulgte pejlemærker i et menneskes liv. Det er det liv, ”Efterskrift” forsøger at afdække dels som aftryk på pergamentark med udviskede, ruinøse erindringer og billeder, dels i tekstindholdet og udformningen af tegn og typer, så grænsen mellem grafisk og roman så at sige opløses og for alvor bliver uadskillelig.
Bogen er skrevet af Oscar K. i samarbejde med grafikeren Anne Rohweder og den spanske illustrator Nono Granero.’

Alt i alt en meget venlig hilsen fra Fahrenheit!