Home / Blogs / Dundertale / Den første Kurt Dunder historie, side 5 af 8: En mystisk fremmed på uventet besøg!

Den første Kurt Dunder historie, side 5 af 8: En mystisk fremmed på uventet besøg!

Vi er nu nået til side 5 i den hidtil upublicerede første historie med Kurt Dunder, skrevet helt tilbage i 1987. Vi har allerede set, hvordan Kurt arbejder, han er blevet spået en rejse i bussen, har besøgt sin forlægger og har været korporligt oppe at slås på stamværtshuset BaBu Bar, og historien fortsætter i samme hæsblæsende, tætpakkede stil.


Kurt Dunder: De Apokryfe Skrifter

Den 25. september er jeg i Århus og signere under Bogfesten i Ridehuset. Her kan du bl.a. købe “Kurt Dunder: De apokryfe Skrifter”, en eksklusiv luksushardcover på 36 sider, der samler alle de droppede historier, tilløb, side 1’er, bortredigerede sider og KD-illustrationer udført i andre sammenhænge end Kurt Dunder albummene.

Bogen er i hardcover albumformat med ægte forsats og imiteret halvlæderryg og trykt på fornemt, glittet fotopapir i fornem tysk kvalitet og er efter sideprisen den til dato dyreste, danske tegneserieudgivelse!

Værket indeholder aldrig før offentliggjorte sider fra de indtil nu ukendte Kurt Dunder historier “Kurt Dunder i Barokko”, “Spåkage-mysteriet”, “Den fembenede Gris” og “Kurt Dunder og Marianergraven”. Et must for alle ægte Kurt Dunder fans!
Værket koster kr. 425,00 og kan kun erhverves ved personligt fremmøde.