Home / Blogs / Dundertale / Den første Kurt Dunder historie, side 7 af 8: Henvend Dem i Cecil Bar i Tanger, spørg efter Youssuf!

Den første Kurt Dunder historie, side 7 af 8: Henvend Dem i Cecil Bar i Tanger, spørg efter Youssuf!

Den mystiske fremmede er færdig med at kaste madding ud og vor helt er svært fristet til at bide på. De store seddelbundter, gæsten smider på bordet, går igen i “Kurt Dunder i Afrika”, hvor globetrotteren Jørgen Birk smider om sig med 100-kronesedler (1972-serien) for at overtale Kurt til at drage til Afrika på jagt efter Polo-folkets hemmelighed.


Her er det byen Tanger, det gælder. En legendarisk smuglerhovedstad, international fristad, et eksil for forliste eventyrere og eftersøgte plattenslagere – kort sagt en by, der emmer af eventyr og romantik! Et værdigt sted for en Kurt Dunder-historie.
Vi bemærker de mystiske agenter, diskret markeret med hammer og segl, der passerer rosinmagnaten på vej ned ad trappen. De lover ikke godt…


Kurt Dunder: De Apokryfe Skrifter

Den 25. september er jeg i Århus og signere under Bogfesten i Ridehuset. Her kan du bl.a. købe “Kurt Dunder: De apokryfe Skrifter”, en eksklusiv luksushardcover på 36 sider, der samler alle de droppede historier, tilløb, side 1’er, bortredigerede sider og KD-illustrationer udført i andre sammenhænge end Kurt Dunder albummene.

Bogen er i hardcover albumformat med ægte forsats og imiteret halvlæderryg og trykt på fornemt, glittet fotopapir i fornem tysk kvalitet og er efter sideprisen den til dato dyreste, danske tegneserieudgivelse!

Værket indeholder aldrig før offentliggjorte sider fra de indtil nu ukendte Kurt Dunder historier “Kurt Dunder i Barokko”, “Spåkage-mysteriet”, “Den fembenede Gris” og “Kurt Dunder og Marianergraven”. Et must for alle ægte Kurt Dunder fans!
Værket koster kr. 425,00 og kan kun erhverves ved personligt fremmøde.