Home / Blogs / Hartungs galleri / Pratt i Hillerød — billeder fra åbningen

Pratt i Hillerød — billeder fra åbningen

Det blev en usædvanlig vellykket åbningsdag, da Galleri Comicart.dk og jeg i går åbnede dørene for udstillingen “Corto Maltese og de andre – Hugo Pratts grafik” på Industrivænget 30 A i Hillerød. Der var kunder og gæster i galleriet hele eftermiddagen, og jeg glæder mig allerede til næste lørdag, når der igen er åbent i galleriet.

Mange af mine blog-læsere har efterlyst billeder fra galleriet. Hvordan ser dit galleri egentlig ud? Nu kan jeg omsider hjælpe alle de, der enendu ikke har taget turen til Hillerød. Jeg bringer her en lang række fotos fra i går – så man kan få et indtryk af, hvordan Pratt-udstillingen ser ud. Der er naturligvis også udstillet værker af andre kunstnere. Husk, at billeder skal ses på galleriet – ikke kun på nettet.