ORIGINAL FJELDDELLE TEGNET AF DEN OPRINDELIGE TEGNER.

Publicér dine webcomics i dette forum og lad andre læse med
Besvar
ultindenstore
Brugerniveau 2
Brugerniveau 2
Indlæg: 394
Tilmeldt: 8. apr 2020, 16:58
Geografisk sted: Danmark
Kontakt:

ORIGINAL FJELDDELLE TEGNET AF DEN OPRINDELIGE TEGNER.

Indlæg af ultindenstore »

Her på billedet nederst ville i kunne se, hvordan en rigtig fjelddelle skal se ud. Den kom til at virke som logoet til et mindre pladeselskab, som hed Telesound Recordings. Dette pladeselskab udgav en CD med elektronisk musik i ambient genren, som er indspillet og komponeret af Ultin under psedunymet Rey.
Albummet hedder "Hidden Vibrations" og blev kåret som årets bedste CD af Cue Records i en ELEKTRONISK MUSIK FESTIVAL i Holland. Den fik også fine anmeldelser på sites og blade. Den fik også noget Airplay i lokalradioer og netradioer i Europa og Amerika.

Original tegneren og ham som fandt på fjelddellen hedder Jakob Henningsen. Fjelddelllen er en ældre figur som egentlig er 21 år gammel. Men første gang fjelddellen så dagens lys var som logo på den ligeså gamle CD-udgivelse "Hidden Vibrations". Siden kom der ikke nogen historier og tegneserie med denne figur. Den har praktisk taget ligget på hylden/i skuffen i ca. 20 år. Der var enkelte tiltag til historier med denne figur. Også en enkelt tegneserie som bare hed "Fjelddellerne", hvor de på en rejse bliver forfulgt af troldmanden Olfert, der elsker at spise fjelddeller. Men den var så dårlig tegnet, at den røg i skraldespanden. Det er så nu Ultin, som får æren at føre fjelddellen videre i en Deltin- og Fjelddock-udgave på en tråd her på sitet.

Skulle nogen være interesseret i at se CD´en eller høre musikken til CD´en med den oprindelige Fjelddelle som logo, så kan man gå ind på et af disse tre links eller alle 3 links:

Anmeldelse:
https://www.cue-records.com/A-Z-Artists ... anguage=en

Se CD´en:
https://www.amazon.ca/Hidden-Vibrations ... B002CCCYI0

Hør musikken:
https://youtu.be/qPqpRuzaCWg
ultindenstore
Brugerniveau 2
Brugerniveau 2
Indlæg: 394
Tilmeldt: 8. apr 2020, 16:58
Geografisk sted: Danmark
Kontakt:

Re: ORIGINAL FJELDDELLE TEGNET AF DEN OPRINDELIGE TEGNER.

Indlæg af ultindenstore »

Optimized-Telesound Recordings Fjelddelle.jpg
Besvar