Titans på Netflix

Debat om tegneserie-relaterede film, tv-serier, tegnefilm mm.
Brugeravatar
Lars S
Brugerniveau 3
Brugerniveau 3
Indlæg: 834
Tilmeldt: 29. mar 2005, 11:38
Geografisk sted: Odense

Re: Titans på Netflix

Indlæg af Lars S »

Vigan skrev: 25. dec 2021, 22:12 Sæson 1 var efter min mening noget af det mest filmisk velfungerende, DC nogensinde har lavet. Og så er det ellers bare gået støt ned ad bakke hele vejen gennem sæson 2 og 3. Det eneste, jeg kunne lide i sæson 3, var det sidste minut, men det er muligvis fordi jeg også er blevet dummere og dummere af hvert eneste dummere og dummere afsnit, jeg har set.

Kunne ikke ha skrevet det bedre selv! Troede jeg havde lært lektien ved sæson 2. Men nej har lige set sæson 3 det skulle jeg aldrig ha gjort 😟 Den startede faktisk ok ud. Men man skal ikke mange afsnit ind før det går helt galt.
Brugeravatar
Robin
Brugerniveau 5
Brugerniveau 5
Indlæg: 4260
Tilmeldt: 5. mar 2008, 20:30
Geografisk sted: Bathulen

Re: Titans på Netflix

Indlæg af Robin »

Uha, det lyder ikke lovende! Jeg er gået i stå efter 3. episode. Ikke fordi jeg synes, det var så udsøgt skidt, som andre, men simpelt hen p. gr. a. tidsnød. Jeg er nok nem at begejstre, blot der er nogen, der har maske på. Al det amerikanske halløj har jeg vænnet mig til qua de fleste hæfter, jeg indtager, vil jeg tro. Derfor vil jeg nu nok spise min portion havregryn med mælk, så jeg har noget at stå imod med, og så på et tidspunkt i det nye år kaste mig ud i det.

mvh.
Så bli'r det ikke meget bedre - desformedelst!!! Ihvorvel!!!
Besvar