Home / Ikke kategoriseret / Kom til Thailand og bliv undervist i animation af en sand guru!

Kom til Thailand og bliv undervist i animation af en sand guru!

Eksklusiv 5 dages masterclass, få pladser, usædvanlig attraktiv pris – hurtig tilmelding påkrævet!

Få en enestående oplevelse og bliv samtidig undervist på et niveau, som man vanskeligt finder inden for landets grænser.

Normalpris kr. 9.900,- Særpris ved tilmelding senest 1. maj, kr. 7.900,-
Prisen er incl. masterclass, ophold og forplejning på resort, samt undervisningsmaterialer. Ex. fly/transport.

 

 

Indholdet af masterclassen er baseret på Ted Polsons kommende bog ”The Noble Approach”, der gennemgår den Oscar-vindende designer/instruktør Maurice Nobles tilgang til filmdesign fra start til slut. I løbet af masterclassens 5 dage vil Nobles filosofi og teknik blive udforsket ved gennemgang af hans arbejdsopgaver og ved intensive studier af emner som f.eks.:
  • Visuel storytelling
  • Research og inspiration
  • Værdier
  • Kulør og tone
  • Kompositionsteori
  • Perskeptiv og dybde
For deltagerne vil masterclassen blive en enestående grundig og essentiel designlektion baseret på Maurice Nobles tankesæt, og belyst gennem en perlerække af opgaver, eksempler og foredrag. Alt guides professionelt og indlevet af Nobles stedfortræder Ted Polson; designer, forfatter og instruktør med omfattende erfaring fra projekter for virksomheder som f.eks. Walt Disney, Warner Bros. og Nickelodeon.

Om Ted Polson:

Tod Polson studerede indledningsvis design på Otis/Parsons og herefter animationen på California Institute of the Arts (Cal/Arts) på et stipendium fra Walt Disney. På Cal/Arts blev den legendariske animationsdesigner Jules Engel mentor for Tod Polson, hvilket bl.a. gav sig udslag i nominering til såvel en ”Student Oscar” osm en ”Annie Award” for kortfilmen ”Al Tudi Tuhak”. Efter endt uddannelse arbejdede Tod i team med bl.a. Chuck Jones og Maurice Noble, og under sidstnævnte var Tod Polson med i en række projekter, heriblandt den prisbelønnede kortfilmserie ”Noble Tales”. Tod Polson har som instruktør, designer og art director udført omfattende arbejder for virksomheder som f.eks. Walt Disney, Warner Bros og Nickelodeon. I øjeblikket producerer og instruerer Tod Polson sin egen kortfilm ”Escape of the Gengerbread Man” for ”The Monk Studio”, Thailand. Dette sker i samarbejde med ”The Animation Workshop” og den vestdanske filmfond.