Home / Nyheder / Bedste forside? Hvad synes du?

Bedste forside? Hvad synes du?

Allan falkHvilken forside kan DU bedst lide? Ja. Det er ganske vist. For en del år siden bragte en af Seriejournalens (det hed det dengang) flittigste og mest vidende debattører, Anteaus, en herlig sag på banen. Nemlig en afstemning om hvilket album havde den bedste forside. En sjov subjektiv sag der bragte sindene i kog hos enkelte, og glæde og inspiration til flere. Nu gentager vi det, og igen er Anteaus initiativtager.

Du kan være med – gå ind på Serielands debatforum og klik på ‘Tegneseriedebat’ og så vil du nemt finde tråden. Du finder også et væld af flotte forsider, og du kan således også være med. Det er i tråden beskrevet hvordan og hvorledes, men jeg gentager det for en god ordens skyld her:

Den Store Forsidetråd – Dine foretrukne forsider

Så skal vi til det igen, der er ingen vej udenom. Vi skal finde den bedste tegneserie forside, igen.Giv os Dine bud på de 10 bedste forsider med billeder. Om det skyldes komposition, tegnestilen eller farverne er ligegyldigt, bare Du bidrager.

Reglerne er simple:
1) Du finder de 10 forsider DU bedst kan lide og poster de 10 billeder i én post, senest søndag den 1. maj. Forside skal være med titel osv.
2) Folk stemmer herefter på 10 forsider fra de andres valg, de kan ikke stemme på deres egne.
3) De cirka 10 forsider, der får flest stemmer går videre til semifinalen.
4) De tre forsider, der får flest stemmer i semifinalen går videre til finaleafstemningen.

Det tekniske – hvordan sætter du et billede ind?
1. Det nemmeste er at finde billederne på nettet fx http://www.comicwiki.dk (husk at trykke på billedet indtil du ikke kan komme længere).
2. Kopier og sæt ind i tråd
3. Marker linket og tryk på ”Img” øverst.
4. Test før du sender via ”vis prøve”.

Så hvad siger du? Er du enig? Uenig? Kom med DINE 10 forslag, og følg med, så vi sammen kan kåre verdens bedste forside.