Home / Nyheder / Forårsnyt fra ZOOM

Forårsnyt fra ZOOM

Sammen med det dejlige solskin i disse dage kom der også lidt nyt fra ZOOM. Basserne album 5 udkommer 21. marts.
Den lille Splint nr. 16 udkommer også den 21. marts. Den lille Splint var ZOOMs første udgivelse som blev udsolgt, så man skal måske være hurtig, hvis man er samler. Pondus album 1 er også udsolgt, men der er lidt eksemplarer tilbage af album 2. om 3’eren forlyder der intet, men den figurere på ZOOMs hjemmeside, så den kan formodentlig bestilles endnu. Til gengæld udkommer det 4. album også 21. marts, og der vil udkomme fire albums med Pondus i år.
ZOOM bliver 100% tegneserieforlag og dropper således krimigenren og dermed også De tre detektiver. “Det er på tegneserieområdet, vi ser vores største kompetence, og derfor retter vi fokus på især albumformatet, som til vores store glæde igen kan sælge i Danmark”, lyder det fra forlaget.
ZOOM har også taget afsked med to serier, som nu ikke længere kan købes fra forlaget. Det drejer sig om Nemi og Splint & Co. bogserien.
Vakse Viggo, Lille Viggo og Blåfrakkerne fortsætter, og der udkommer nye album med disse titler d. 1. juni, hvor der så også udkommer endnu et Pondus album.
Basserne er still going strong, så d. 16. maj kommer endnu et Basserne-album på gaden. Der udgives et Basserne album hver 8. torsdag, og selvfølgelig kommer der også et årshæfte til efteråret.Den tid den glæde!
Endvidere oplyser Michael G. Nielsen fra ZOOM, “at Bassernes far, Mort Walker, fylder 90 år den 3. september. Det vil naturligvis blive markeret i vores Basse-udgivelser og i en bog som udsendes på dagen: Bassernes Mort Walker.
I bogen fortæller Mort selv om sit liv og sit arbejde med Basserne, og der vises billeder fra hans spændende liv og uddrag fra nogle af hans mere ukendte serier.
Det bliver dog ikke en udgivelse fra Forlaget Zoom, men jeg skal nok reklamere for den når det bliver aktuelt”, tilføjer Michael G.N.
ZOOM takker også for de mange henvendelser fra interesserede om bl. a. en evt. ny superhelteudgivelse i Danmark, men det tror man ikke meget på fra forlagets side, sådan som markedet er.