Home / Nyheder / Peter Madsen signerer i Faraos Cigarer!

Peter Madsen signerer i Faraos Cigarer!

Valhalla Vølvens ForbandelseDen 8. september 2009 er det præcis 30 år siden det første Valhalla-album så dagens lys i Danmark. 30 år er en usædvanlig lang levetid for en dansk tegneserie, men punktum sættes dog også nu. Den 8. september udkommer det sidste indslag i serien om vores gamle rødder, de nordiske guder, og det har Københavnske Faraos Cigarer valg at fejre ved at invitere tegneren Peter Madsen ned i lokalerne, og signere for de fremmødte fra kl. 15.30 og en halv time frem (NYT TIDSPUNKT: fra kl. 14 til 15!!!), hvorefter der er reception indtil kl. 18, hvor der sikkert er mulighed for at mænge sig med en pæn repræsentation af det danske tegneseriemiljø.

Ud over den sidste Valhalla udgivelse, bliver der også mulighed for at se nærmere på Troldeliv, Peter Madsens nye serie, lavet sammen med Sissel Bøe.

.

Ugen efter er Faraos Cigarer i gang igen, med endnu en signeringsrunde, denne gang Milo Manara, som vi fortalte om tidligere på måneden. Serieland har endelig fået et konkret tidspunkt hvor man kan møde den italienske tegneseriekendis – datoen er som sagt d. 15. september, og klokkeslættet er fra 16 til 18. Det skal dog siges at der kan opstå lidt forskydninger i timeplanen, da Manara kommer tøffende herop i egen bil fra støvlelandet.