Home / Nyheder / Podcast – Tintin

Podcast – Tintin

PODCAST FESTIVAL 2019

For anden gang præsenterer Danmarks eneste Podcast Festival en lang række populære podcasts i unikke liveudgaver. For de sportsinteresserede laver Mediano optakt til Europa League-finalen, mens Den Nye Stil leverer et eksklusivt testshow på et nyt liveformat til hiphopnørderne. På filmsiden disker Han Duo op med en Game of Thrones-special i selskab med Pilou Asbæk – og så er der mulighed for at opleve den definitivt sidste udgave af Dårligdommerne, som netop har meldt ud, at de trækker podcaststikket.

Derudover kan man opleve Bucket ListDahlgårds Tivoli Podcast, Tintin PodcastIndbegrebet af…BlindsmagerneMords DagHjerte SmerteAstropodNæstekaffe, Ringe Rap og mange flere. 


Årets program byder desuden på talks, workshops og åbent hus hos forskellige podcaststudier. Uanset om man er trofast podcastlytter, selv leger med tanken om at starte sin egen podcast eller bare har en interesse for det populære medie, er der lagt op til et par inspirerende og underholdende dage med noget for en enhver smag. 


Som noget helt nyt uddeles Podcastprisen 2019 (med Ane Cortzen som vært). Det er første gang nogensinde, at dansk podcasting får sin helt egen prisuddeling, som samtidig vil skyde festivalen i gang. Fire priser vil blive tildelt de personer, der går forrest, er modige, kreative og selvfølgelig laver de bedste podcasts. 


Podcast Festival 2019 løber af stablen den 28.-30. maj i København på Bremen Teater, Hotel Cecil, Kulturtårnet og Lydens Hus.