Home / Nyheder / Serieland får en søsterkanal – MetroKult !

Serieland får en søsterkanal – MetroKult !

velkommen_til_metrokultDet startede, for mig helt personligt, med ønsket om at have en kanal til anmeldelser, nyheder, interviews m.m. om tegneserier – og det fik jeg, sammen med en lang række spændende og dedikerede skribenter, stablet på benene i form af Serieland. Efter noget tid, gik det op for mig at jeg egentlig ligeledes ønskede en kanal med de samme hensigter som Serieland – det skulle bare handle om alle de andre ting jeg interessere mig for – film, TV, kunst, spil, design m.m. Efter noget tids overvejelser, og snak, sprang jeg ud i det, og kunne i fredags løfte sløret for MetroKult – et onlinemagasin om “kult, kunst & Popkultur” (hvad fan’en dét så end er!?!)

Som lidt ekstra sjov og gejl, har vi tilraget os nogle forskellige sponsorgaver, som DVD-film, bøger, spil m.m., som DU har mulighed for at vinde, hvis du f.eks. tilmelder dig vores Facebook-gruppe HER ! Vi ligger ud med at stille ti (10!!!) DVD pakker med George A. Romero’s klassiske gyserfilm ”Trilogy of the Dead” (‘Night of the Living Dead’, ‘Dawn of the Dead’ og ‘Day of the Dead’), samt genindspilningen af ”Day of the Dead” fra 2008 på højkant.

På Metrokult spændes der mere vidt, med hele seks kategorier. Design, Film & TV, Gadgets, Kunst, Litteratur & Tegneserier og Spil & Musik, hvor der bl.a. vil blive skrevet anmeldelser og nyheder. Der er allerede en mindre flok folk der gerne vil skrive for sitet, men der er selvfølgelig altid plads til flere. SÅ hvis du interessere dig for mere end blot tegneserier, er du velkommen til at droppe mig en mail på: metrokult [@] gmail.com

Kig forbi: www.metrokult.dk

-Kim Larsen
Redaktør, Serieland … og nu Metrokult