Home / Nyheder / Tegneserie-Netflix er en realitet!

Tegneserie-Netflix er en realitet!

Forbrugstendensen går mere og mere væk fra individuelle køb, og over til all-you-can-eat løsninger, som Netflix for film og TV-serier og Spotify for musik. Nu har Scribd åbnet for 10.000 tegneserier på en gang.

Scribd er en abonnementsservice hvor man kan få adgang til tusindvis af bøger og lydbøger for blot 9$ om måneden – ca. 60 kr. Firmaet startede i 2013, og har allerede mere end 80 millioner månedlige læsere i 194 forskellige lande verden over. I denne uge har de åbnet op for at man også kan læse tegneserier hos dem.

Scribd går i luften med flere end 10.000 tegneserier fra forlag som Marvel, Arcana, Archie, Boom! Studios, Dynamite, IDW/Top Shelf, Kingstone, Space Goat, Top Cow, Valiant med flere, og kan læses både på iPhone, iPad, Android og computere.

I et længere interview med io9 fortæller Scribd, at de arbejder på at få mange flere titler og forlag ind under vingerne. På sigt skulle det gerne blive således, at helt nye udgivelser skal kunne læses allerede en måned efter de er udkommet på tryk og digitalt.

Serieland er i gang med at teste servicen, og vender snart tilbage med en uddybende anmeldelse.

Scribd 1

LINK: Scribd Comics