Home / Nyheder / Viborgnyt Viborgnyt Viborgnyt

Viborgnyt Viborgnyt Viborgnyt

Det er altid interessant at høre fra tegnere og forfattere ude i den store verden. Han høstede sidst store roser for Sabotage i Viborg, og dagen i dag, vores befrielsesdag, er dagen hvor Serieland modtog følgende fra Johan N. Pedersen.

Johan fortæller:

I dag har jeg taget på et trykkeri i Viborg og sendt dem en trykkeudgave, som forlaget kan optrykke den nyeste udgave af Nash-serien, det bliver seriens 81. album, og også det længste album i serien med hele 152 siders kontant action og utrolig grov vold som følger kommissær Bill Nash og hans kollega Andy Biggs i Chicagos drabsafdeling.

Dette album synes jeg også er et af de bedste jeg har lavet i serien indtil videre, og har også en kompleks og uforudsigelig handling og twists, man ikke kan gætte og en mystisk bagmand der trækker i trådene.

1Man skal prøve at finde ud af hvem er, og især stoppe i tide, inden han dræber alle de der kender hans eksistens og fortæller om deres viden.

Albummet er også en lettere skjult hyldest til flere af actionserierne fra det hedengangne Seriemagasinet, især den hollandske 70´er serie Partnerne, hvis action og cool stil stadigt imponerer. Pocket-serien McCord og især Hitchcock-filmen Menneskejagt fra 1959, men sin uforudsigelige handling og jagt tværs over USA har inspireret mig meget til det kommende album 🙂

I det kommende album er der også store biljagter, skyderier, kidnapninger, løbescener og en slutning man ikke glemmer lige foreløbigt efter man har læst den heller 🙂 Så glæd jer til det kommende Bill Nash-album nr. 81!