Home / Nyheder / Serieland udgiver antologi digitalt for at få den trykt

Serieland udgiver antologi digitalt for at få den trykt

Projektet har længe været undervejs, og i dag er den digitale version af tegneserieantologien ”Dengang min far slog min bedste ven ihjel – og andre sandfærdige beretninger” endeligt kommet på de digitale hylder i appen ”Tegneserier” til iPad og iPhone.

Otte danske tegneserieskabere har i denne antologi kastet sig over noget af det mest personlige man kan; at begå et selvbiografisk værk. Deltagerne spænder aldersmæssigt fra helt unge og op til bedsteforældre – og historierne variere fra morsomme anekdoter til dybt traumatiserende barndomsminder.

Fra i dag og de næste tre uger frem kan du købe tegneserien via en specielt crowdfunding-kampagne, hvor du for kun 99 kroner får både den digitale version samt den trykte bog tilsendt kvit og frit (Værdi 149 kr + porto). De 99 kroner går ubeskåret til finansieringen af trykudgifterne til bogen, som udkommer senere på året.

Efter kampagnetilbuddet udløber, d. 9. februar 2014, kan du købe den digitale version alene for 39 kroner.

På antologiens Facebookside HER kan du se uddrag fra antologien, og møde de forskellige serieskabere.

Antologien er skabt af Tor Fruergaard, Simon Petersen, Hans Ovesen, Emma Perrin, Gunnar Wille, Johan N. Pedersen, Thomas Friis og Torbentegner. Antologien udgives af Serieland.

LÆS et interview om antologien på Nummer9.

KØB: Du kan købe antologien igennem appen “Tegneserier” i App Store / iTunes.

Dengang-min-far-slog-min-bedste-ven-ihjel-tegneserie-antologi-Tor-Fruergaard

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *